Servicii si facilitati

Home / Servicii si facilitati

Conditii superioare, pentru o batranete linistita

Caminul privat pentru batrani „Casa Giulia” reprezinta un concept modern de cazare si asistenta pentru varstnici.

O echipa de management cu experienta indelungata in administrarea caminelor private pentru batrani, se ocupa de asigurarea unor servicii la inalte standarde, care sa asigure o cazare confortabila si o ingrijire cat mai buna a varstnicilor.

Din experienta noastra am inteles care sunt nevoile specifice batranilor si stim care sunt asteptarile celor dragi.
Prin prisma acestui fapt, veti descoperi la Casa Giulia un loc bun, o atmosfera prietenoasa si personal calificat, special instruit pentru a-i face pe batrani sa se simta relaxati, respectati, bine ingrijiti si linistiti.

14 camere, intr-o cladire de 1200mp, sunt special pregatite pentru asigurarea unui confort sporit, la cele mai inalte standarde pentru rezidentii Casa Giulia.

Caminul nostru are o echipa de profesionisti inalt calificata de la asistenti medicali, bucatari la echipa de management.

Personalul Caminului „Casa Giulia” a fost atent selectionat si este instruit dupa normele Uniunii Europene pentru a se ocupa de imbunatatirea si mentinerea capacitatilor fizice si psihice ale rezidentilor.

Medicatia necesara fiecarui rezident va fi comunicata personalului nostru care se va ingriji de administrarea cat mai corecta a tratamentelor.

Prin serviciile de asistenta medicala urmarim si prevenirea sau diminuarea simptomelor bolilor cronice, sau ocazionale. Furnizam controale medicale periodice si asiguram transportul catre institutii medicale de specialitate.

Optional, personalul nostru poate oferi servicii de frizerie, manichiura, pedichiura si masaj. Prin activitatile reacreative organizate la Caminul „Sf. Cuvioasa Parascheva”, rezidentii beneficiaza si de servicii de socializare, cum ar fi terapii ocupationale sau ale activitatii generatoare de stari de satisfactie si bucurie.

Crestem animale si cultivam legume si fructe si in ferma proprie, furnizand astfel produse BIO in meniul zilnic.

Ne asiguram ca rezidentii nostri nu vor duce lipsa traditiilor de Craciun sau de Paste.
Familiile vor fi intotdeauna invitate la datinile si obiceiurile romanesti specifice fiecarui anotimp in parte. Pentru a pastra atmosfera de sarbatoare cat mai mult in sufletul celor dragi dumneavostra vom face fotografii pe care le vom include la arhiva caminului.

Pentru ca ne mandrim cu conditiile si personalul de care dispunem dar si pentru ca transparenta este importanta pentru noi, o data pe an Caminul „Casa Giulia” are in program, pentru public si pentru cei interesati, ziua „PORTILOR DESCHISE”..

Daca doriti sa tineti legatura cu cei dragi si in afara zilelor de vizita stabilite, sau daca plecati din oras sau din tara, de 2-3 ori pe saptamana oferim posibilitatea rezidentilor de a coresponda on-line cu familia.

Tehnologia moderna le poate oferi si celor mai in varsta bucurii multiple. Daca de exemplu ati plecat sa munciti in alta tara si in aceasta perioada a aparut si un copil in viata dumneavoastra, cu ajutorul intalnirilor online le puteti oferi bunicilor posibilitatea de a-si cunoaste nepotii

Locatia este una complet renovata in 2016, mobilierul este nou, camerele sunt spatioase si luminoase, dotate cu toate cele necesare petrecerii unui timp placut.